tortenetunk_illusztracio_400

TÖRTÉNETÜNK ///2001-től///

 

MAGYAR

2001-ben nyitottuk első Pizza Express éttermünket az Andrássy út 41-ben, mely nevet a kínálatunk bővítése mellett 2002-ben San Marzano-ra változtattuk. Már ezen a néven nyitottuk meg további két új éttermünket 2002-ben és 2003-ban. Az egyik a Parlament szomszédságában, a Vécsey utcában található, ezt követte harmadik éttermünk, a gyönyörűen felújított Batthyány téri Vásárcsarnokban. 2004-ben további kínálatbővítés és arculatváltás történt, ezután Pizza Marzano néven fogadtuk vendégeinket. 2011-ben újabb fejlesztések történtek. A kínálat bővítése, a külső és belső minőség-ellenőrzés továbbfejlesztése után Pizza EATaliano néven várjuk vendégeinket.

 

A Pizza EATaliano éttermek tradicionális vékony, ropogós olasz pizzákat, autentikusan készített tésztákat, salátákat és grilleket kínálnak. A pizzák, tésztalabdák és kenyerek egytől egyig kézzel készülnek, a pizza tésztát pedig saját recept alapján gyúrjuk. Az ételeket minden esetben friss alapanyagokból készítjük, a pizzához használt paradicsomszószt pedig egyenesen Olaszországból szerezzük be, a San Marzano régióból. Megtalálja nálunk Itália legjobb borait, de olasz kávénk és házi desszertjeink is mind nagy gondossággal készülnek.

 

Cégünk filozófiája: Elsőrangú alapanyagok, értékarányos árak, magas színvonalú kiszolgálás és vendégbarát design alkalmazásával komfortos környezet kialakítása. A cél, hogy a legjobb pizza élményt nyújtó helyek között legyenek a Pizza EATaliano éttermek.

 

UPDATE: Sajnos a koronavírus járvány megrendítő erejű vendéglátó-iparra gyakorolt negatív hatásait nekünk sem sikerült elkerülni, így 2021 februárjában a rendeleteknek megfelelően egyébként is zárva tartó Andrássy úti éttermünket 19 év folyamatos üzemelés után végleg bezártuk. 5 hónap hiányzott csupán a 20 éves fennállásunk megünnepléséhez, szívből sajnáljuk.

 

Mind anyagi mind emberi erőforrásainkat a pesti (V. Vécsey u 5.) és budai (I. Batthyány tér 6.) Pizza EATaliano éttermeinkre fordítjuk a minél nagyobb vendég élmény elérése érdekében.