tortenetunk_illusztracio_400 2001-ben nyitottuk első Pizza Express franchise éttermünket az Andrássy út 41-ben, mely nevet a kínálatunk bővítése mellett 2002-ben San Marzano-ra változtattuk. Már ezen a néven nyitottuk meg további két új éttermünket 2002-ben és 2003-ban. Az egyik a Parlament szomszédságában, a Vécsey utcában található, ezt követte harmadik éttermünk, a gyönyörűen felújított Batthyány téri Vásárcsarnokban. 2004-ben további kínálatbővítés és arculatváltás történt, ezután Pizza Marzano néven fogadtuk vendégeinket. 2011-ben újabb fejlesztések történtek. A kínálat bővítése, a franchise erősítése, a külső és belső minőség-ellenőrzés továbbfejlesztése után Pizza EATaliano néven várjuk vendégeinket.

A Pizza EATaliano éttermek tradicionális vékony, ropogós olasz pizzákat, autentikusan készített tésztákat, salátákat és grilleket kínálnak. A pizzák, tésztalabdák és kenyerek egytől egyig kézzel készülnek, a pizza tésztát pedig saját recept alapján gyúrjuk. Az ételeket minden esetben friss alapanyagokból készítjük, a pizzához használt paradicsomszószt pedig egyenesen Olaszországból szerezzük be, a San Marzano régióból. Megtalálja nálunk Itália legjobb borait, de olasz kávénk és házi desszertjeink is mind kihagyhatatlanok.

Cégünk filozófiája: Elsőrangú alapanyagok, értékarányos árak, magas színvonalú kiszolgálás és a különleges design alkalmazásával vendégbarát környezet kialakítása. A cél, hogy a legjobb pizza étterem legyen a Pizza EATaliano étteremlánc minden egyes tagja.

Cégcsoportunk további négy Pizza EATaliano étteremmel várja vendégeit Varsó kiemelt részein.